رئيس مجلس گفت: با دستور مقام معظم رهبري مبلغ ۵۰۰ ميليون دلار از محل صندوق توسعه ملي براي آباداني استان سيستان و بلوچستان اختصاص داده شد.
به گزارش هفت چشمه به نقل از تسنيم، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي پيش از ظهر امروز (دوشنبه، 22 آذر) در مراسم افتتاح رزمايش تخصصي شهداي وحدت سپاه ضمن عرض تبريک به مناسبت ايام ولادت پيامبر گرامي اسلام گفت: سعادتي حاصل شد که دوباره خدمت مردم شريف استان سيستان و بلوچستان برسيم.
وي ادامه داد: وقتي نمايندگان اين استان مشکلات استان سيستان و بلوچستان را به من ميگويند احساس ميکنم بايد انرژي بيشتري براي حل مشکلات اين استان با توجه به نقش تاثيرگذاري که استان سيستان و بلوچستان در سرنوشت کشور دارد گذاشته شود.
لاريجاني با يادآوري ايام ولادت پيامبر اسلام(ص) اظهار کرد: سعه وجودي نبي اکرم مصداق رحمت براي همه عالم است و از نظر فلسفي و کمالي هر فيضي از جانب خداوند بخواهد به آدم برسد از وجود ايشان است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه جريان پيامبر گرامي اسلام جريان رحمت براي عالم است، تصريح کرد: کساني که ميخواهند در مدرسه محمدي(ص) تحصيل کنند بايد يک جلوهاي از رحمت براي مردم داشته باشند و هر کسي در هر جايگاهي که هست واسطه رحمت براي مردم باشد.
لاريجاني افزود: اگر سياستمداري از صبح که بيدار ميشود پيگير حل مشکلات مردم باشد و در مسير حرکت مردم حرکت کند در اين صورت در مسير پيامبر اسلام قدم برداشته است و اگر ما ميخواهيم پيرو صادق پيامبر باشد بايد جلوهاي از رحمت پيامبر اسلام را در زندگي خود نمايان کنيم.
وي با بيان اينکه در مقابل جريان رحمت پيامبر جرياني هم براي عالم توليد زحمت ميکند، گفت: امروز در عالم ظلمي بيشتر از شرايط فعلي به ساحت پيامبر اسلام نشده است که عدهاي با در دست گرفتن پرچم اسلام به ساحت پيامبر توهين ميکنند. امروز تروريستهايي که در منطقه ايجاد ناامني ميکنند براي مردم منطقه زحمت ايجاد کردند و اين ستم بزرگي در حق اسلام و پيامبر است.
رئيس مجلس با اشاره به اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در جهت محروميتزدايي در استان سيستان و بلوچستان گفت: دوستان سپاه در رفع محروميت با شوق و علاقه و روحيه انقلابي عمل ميکنند گرچه اينگونه کارها وظيفه اصلي سپاه نيست اما اين اقدامات پاسداران به روحيه سلوک پيامبر نزديک است.
لاريجاني ادامه داد: سپاه پاسداران از بدو به پيروزي رسيدن انقلاب نقش موثري در حل مشکلات مردم داشت و دفاع مقدس هم اين زمينه را در آنها تشديد کرد قطعا مجلس و وزارت بهداشت به طرحهاي بهداشتي سپاه توجه جدي خواهند کرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مشکلات موجود در استان سيستان و بلوچستان تصريح کرد: ترديدي نيست که اين استان از مشکلات و محروميتها رنج ميبرد و ما بايد تلاش کنيم حرکت در زمينه آباداني استان شتاب بگيرد.
رئيس مجلس ادامه داد: البته در سالهاي اخير پروژههاي مهمي از جمله پروژه گازرساني و خطوط ريلي کريدور شمال - جنوب در اين استان اجرا شده که اين دو پروژه براي آينده استان و کشور آيندهساز هستند و ما حتما در برنامه ششم توسعه و لايحه بودجه 96 کل کشور سهم قابل توجهي براي پيشرفت اين پروژهها در نظر خواهيم گرفت.
لاريجاني خاطرنشان کرد: از نظر سرمايهگذاري هم بايد از پروژههايي که در اين استان اجرا ميشود حمايت جدي کرد و شايد بايد برخلاف سياستهاي اصل 44 دولت به سرمايهگذاري در اين استان براي ايجاد زمينه حضور بخش خصوصي اقدام کند.
وي با اشاره به مصوبات کميسيون تلفيق مجلس در رابطه با استانهاي محروم کشور گفت: براين اساس 3 درصد از درآمدهاي نفتي کل کشور براي تامين هزينههاي استانهاي محروم در نظر گرفته شده است.
رئيس مجلس با اشاره به بحران جدي آب در کشور افزود: يکي از مسائل مهم اين استان مشکل استفاده از منابع آب است که ما در برنامه ششم سرمايهگذاري براي استفاده بهينه از منابع آب استان را لحاظ کردهايم.
لاريجاني با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري درباره استان سيستان و بلوچستان گفت: با دستور مقام معظم رهبري مبلغ 500 ميليون دلار از محل صندوق توسعه ملي براي آباداني اين استان اختصاص داده شده و با توجه به تحولاتي که در منطقه چابهار و سواحل مکران در حال اتفاق است آينده بسيار خوبي را براي اين استان پيشبيني ميکنم.
انتهاي پيام/